Roberto Firmino: "Θέλουμε οι αντίπαλοι μας να υποφέρουν"


Πανέτοιμος για την πρόκληση των «16» του UEFA Champions League εμφανίστηκε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Firminο. 


Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από κάθε αγώνα και δήλωσε ό,τι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα.

Πιο αναλυτικά οι απαντήσεις του Bobby στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Συμφωνείς ότι οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη φοβούνται να αντιμετωπίσουν την Liverpool;

Δεν ξέρω αν θα είναι φοβισμένοι ή όχι, αλλά θα κάνουμε τη ζωή τους δύσκολη, αυτό είναι σίγουρο. Θέλουμε να τους κάνουμε να υποφέρουν.

Πόση βοήθεια θα μπορέσεις να δώσεις στον Mo Salah στο σκοράρισμα του για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της Premier League αυτή τη σεζόν; 

Πάντα κάνω ό, τι μπορώ για να τον βοηθήσω, όπως φυσικά και όλη την ομάδα, όπως επίσης προσπαθώ να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και θέλω να κάνω μια καλή σεζόν.

Τι ελπίζεις να κερδίσετε από το κέντρο προετοιμασίας στην Ισπανία, όπου θα πάτε μετά το παιχνίδι; 

Ο στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, να προετοιμαστεί η ομάδα για τα παιχνίδια που έρχονται στην Premier League.

Πόσα γνωρίζετε για την Porto; 

Είναι μια εξαιρετική ομάδα με παράδοση στο Champions League. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας αύριο.

Μόνο ο Cristiano Ronaldo έχει σημειώσει περισσότερα γκολ από εσένα στο Champions League αυτή τη σεζόν, πιστεύεις ότι ανήκεις μαζί με αυτούς τους παίκτες; 

Εστιάζω μόνο στο να παίζω καλά. Εάν κάνεις ένα καλό παιχνίδι, τα γκολ θα εμφανιστούν. Προσπαθώ να δώσω το μέγιστο, όχι μόνο για μένα αλλά για την ομάδα, και προσπαθώ να είμαι δίπλα σε αυτούς τους σπουδαίους παίκτες.

Απολαμβάνεις να είσαι περισσότερο ηγέτης στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Philippe Coutinho; 

Ναι φυσικά. Ο Coutinho είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά τον αντικαταστήσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλοι έχουν μεγάλη ευθύνη, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας, να αντιμετωπίσουμε αυτή την ευθύνη.

Ποια είναι τα ισχυρά σημεία της Porto; 

Ξέρω λίγα γι 'αυτούς. Δεν έχουμε δει ακόμα το βίντεο, αλλά ξέρω ότι αύριο θα είναι σωματικά και τακτικά ισχυροί.

Γνωρίζεις τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές της Porto, τον Alex Telles ειδικότερα και νομίζεις ότι έχει την ευκαιρία να παίξει στη Βραζιλία; 

Τον ξέρω λίγο. Γνωρίζω ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Εξαρτάται από την σεζόν του με την Porto και το προπονητή της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης 
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.