Van Dijk: "Ξέρω πόσο καλά παίζει η Southampton, οπότε ήταν καλή μέρα για εμάς!"

Ο Virgil Van Dijk γνώριζε τις δυσκολίες που θα συναντούσε η Liverpool εναντίον της Southampton και δεν έκρυψε την χαρά του που έφυγε από το St Mary's με τους τρεις βαθμούς.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..


Ο κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στα γνώριμα εδάφη για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στους REDS (01/01/18) και έκανε μία σπουδαία εμφάνιση καθώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 0-2.

"Ήταν κάπως περίεργο που ήρθα εδώ και έκανε ακριβώς την αντίθετη δουλειά από αυτή που συνήθιζα να κάνω, που μπήκα στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας" δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός αμυντικός. 

"Αλλά το απόλαυσα. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και σκοράραμε όμορφα τέρματα. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και περισσότερα τέρματα."

"Είμαι χαρούμενος που κέρδισα. Είναι πάντα δύσκολο να έρχεσαι σε αυτή την έδρα - γνωρίζω πόσο μπορεί να σε δυσκολέψει η Southampton. Είχα μία όμορφη μέρα."

"Τώρα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο Champions League."

Για τη μείωση της διαφοράς προς την Manchester United μετά την ήττα της ομάδας του Mourinho, δήλωσε: "Δεν γνώριζα. Αλλά σίγουρα αυτό είναι καλό για εμάς."

Για τον όμορφο τρόπο που πέτυχε η ομάδα του το δεύτερο τέρμα, δήλωσε: "Ήταν φανταστικό τέρμα. Πολύ όμορφη ασίστ από τον Bobby. Τέτοιες στιγμές απλά τις απολαμβάνεις."

"Όσον αφορά την άμυνα και την αμυντική λειτουργία του κέντρου - αλλά και γενικά όλης της ομάδας - πρέπει να είσαι 100 τοις εκατό συγκεντρωμένος για να μη δεχθείς τέρμα. Σήμερα αυτό πήγε πολύ καλά."


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.