Firmino: "Δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο."

Σε περίπου μία βδομάδα διεξάγεται η κλήρωση για τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League. Το επίπεδο πλέον είναι αρκετά υψηλό κι αναμένεται να προκύψουν αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η Liverpool, μετά τη χθεσινή- λευκή- ισοπαλία με την Porto στο Anfield, κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να περάσει στην επόμενη φάση. Δείτε τι δήλωσε ο striker των "Reds", Bobby Firmino εν όψει της ερχόμενης κλήρωσης.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 

  • Για το αν τους προξενούν φόβο οι ενδεχόμενοι αντίπαλοι:

"Αισθανόμαστε πως έχουμε παίξει καλά απέναντι στις κορυφαίες αγγλικές ομάδες. Δε φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Δεν ανησυχούμε για την κλήρωση. Ενδέχεται να είναι μια καλή ισπανική ομάδα; Δε μας τρομάζει αυτό. Δε φοβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο πλέον. Αν είσαι στην κλήρωση οφείλεις να μη φοβάσαι κανέναν. Εκτιμούμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο αν βρισκόμαστε σε καλή μέρα." 




  • Για τις δυνατότητες των "Reds":

"Είμαστε μια ομάδα που θα προξενήσει προβλήματα στους αντιπάλους. Είμαστε μια καλή ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε εναντίον των μεγάλων ισπανικών ομάδων κι αισθανόμαστε ότι θα είναι ωραίες αναμετρήσεις. Σε αυτό το σημείο θα αντιμετωπίσεις κορυφαίους αντιπάλους." 


  • Για την αναμέτρηση με την Porto:

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να σκοράρουμε. Υπήρξαν ευκαιρίες, παίξαμε καλά κι έπρεπε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα. Δε μας κόστισε το ότι παίξαμε καλά και δε σκοράραμε ενώ είχαμε ευκαιρίες. Θα ήθελα να είχα σκοράρει, σίγουρα. Το σημαντικό όμως είναι ότι προκριθήκαμε, έχουμε ένα νέο γύρο μπροστά μας και παίζουμε αρκετά καλά. Έχουμε σκοράρει πολλά γκολ κι είμαστε αισιόδοξοι.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.