Loris Karius: "Κανένας δεν θέλει αντίπαλο την Liverpool"



Σίγουρος και αποφασισμένος να καθιερωθεί ο Loris Karius, στις χθεσινές δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Αν κάποιος έχει μεγάλη βελτίωση από πέρυσι, αυτός είναι ο Loris Karius, με το Γερμανό τερματοφύλακα στις τελευταίες αναμετρήσεις να είναι εξαιρετικός.

Ο νεαρός γκολκίπερ στις τελευταίες του δηλώσεις, ανέφερε για την σιγουριά και την βεβαιότητα που έχει κάτω από τα δοκάρια, καθώς ξεχωριστή αναφορά έκανε και στους αντιπάλους της ομάδας, λέγοντας πως "Κανένας δεν θέλει την Liverpool ως αντίπαλο".

Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Φυσικά νιώθω σίγουρος. Παίζουμε καλά και έχουμε καλά αποτελέσματα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είμαστε σίγουροι, αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς σε αυτό, πρέπει να το δείχνεις κάθε εβδομάδα. Θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο, να βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα και να πραγματοποιώ καλούς αγώνες με την ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι είναι μόνο η αρχή."

"Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, όλοι κάνουν τη δουλειά που πρέπει. Ήταν ένας στόχος για εμάς, να βασιστούμε στην πρόσφατη φόρμα μας που δεν δεχόμαστε γκολ και έχουμε Clean Sheet, αυτό είναι πάντα καλό για μένα και για όλη την ομάδα. Στο 90% κάθε στιγμή, αν διατηρήσουμε το Clean Sheet, κερδίζουμε το παιχνίδι επειδή είμαστε πολύ καλοί μπροστά."

"Δε νομίζω ότι κάποιος θα χαρεί να έρθει εδώ, το ξέρουμε αυτό, αλλά δεν έχει σημασία ποια θα είναι η επόμενη αντίπαλος μας, αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτή τη διοργάνωση, πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Θα το πάρουμε ξεχωριστά ότι κι αν έρθει, αλλά δεν νομίζω ότι ο οποιοδήποτε μας θέλει αντιπάλους."

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης

Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.