Injury update για το παιχνίδι με τη Manchester United!

Οι Andy Robertson, Jordan Henderson και Georginio Wijnaldum θα είναι στη διάθεση του Γερμανού για τη σύγκρουση της Premier League το Σάββατο με τη Manchester United.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης










Ο Robertson και ο Wijnaldum δεν ήταν διαθέσιμοι για το παιχνίδι του Champions League εντός έδρας με την Porto, ενώ ο Henderson υπέφερε από ένα μούδιασμα στα τελικά στάδια του παιχνιδιού.

Αλλά και οι τρεις προπονήθηκαν κανονικά πριν από το ταξίδι στο Old Trafford. Ο Nathaniel Clyne δεν υπολογίζεται ακόμη καθώς συνεχίζει να 'χτίζει' φυσική κατάσταση, σύμφωνα με τον Jürgen Klopp.

  "Ο Robbo είναι έτοιμος. Ο Clyney βρίσκεται ακόμα σε πολύ καλό δρόμο, χωρίς περαιτέρω τραυματισμό από τότε που επέστρεψε ", δήλωσε ο προπονητής των Reds στη συνέντευξη Τύπου πριν από το αγώνα.

  "Ο Hendo είχε ένα μούδιασμα αλλά ήταν εντάξει χθες. Ο Gini είναι επίσης πίσω και φαινόταν καλά. Αυτός και ο Ben [Woodburn] έχασαν ένα ή δύο κιλά [λόγω ασθένειας], αλλά θα πρέπει να είναι και πάλι εντάξει. Ήταν φυσιολογικά τα πράγματα στην προπόνηση."

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για το πότε ο Clyne μπορεί να εξεταστεί για επιστροφή στην πρώτη ομάδα, ο Klopp επανέλαβε την πρόθεση να είναι υπομονετικός με την αποκατάσταση του Νο. 2.

  "Μπορούμε να είμαστε 100% ειλικρινείς. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην θέση του δεξιού μπακ," είπε.

  "Ο Clyney είναι πίσω αλλά δεν έχει καθόλου ρυθμό. Γιατί πρέπει να κάνω αλλαγές τώρα; Ο Trent τα πάει πολύ καλά. Για τον Clyney είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να επανέλθει σε φυσική κατάσταση, οπότε αν υπάρχει η στιγμή που τον χρειαζόμαστε πραγματικά είναι έτοιμος για αυτό. Αυτή είναι η κατάσταση.

  "Κανείς δεν θέλει έναν παίκτη να έχει μακροχρόνιο τραυματισμό, αλλά αν συμβεί τότε μερικές φορές τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Ο Clyney δεν έχασε ένα ποσοστό της ποιότητάς του, αλλά δεν έχει ρυθμό, έναν αγώνα τους τελευταίους εννέα μήνες περίπου. Αυτό δεν μπορεί να είναι το ίδιο όπως και με τα άλλα δύο αγόρια, τον Joe και τον Trent. Αυτό είναι.

  ''Είναι κοντά στην επιθυμητή φυσική κατάσταση φυσικά.''
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.