Salah: ''Πάντα ξεχωριστά τα παιχνίδια με τη United''

Ο Mohamed Salah απολαμβάνει την προοπτική μιας -ξεχωριστής- σύγκρουσης με τη Manchester United - και ο κορυφαίος σκόρερ της Liverpool έχει ως στόχο να πάρει και τους 3 βαθμούς από το παιχνίδι στο Old Trafford.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης










Η δεύτερη και η τρίτη ομάδα της Premier League θα έρθουν αντιμέτωπες το Σάββατο, με την United να κατέχει ένα πλεονέκτημα δύο βαθμών στη βαθμολογία πριν από την τελευταία συνάντηση των αντιπάλων.

  "Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο δεύτερος και ο τρίτος παίζουν μεταξύ τους, οπότε ο καθένας παίζει για τους 3 βαθμούς ", δήλωσε ο εξαιρετικός εξτρέμ στην Premier League Productions.

  " Έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να παίξουμε σαν να είναι ένα κανονικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό, αλλά στο τέλος ο στόχος μας είναι μόνο ένας: πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και να επιστρέψουμε με τους 3 βαθμούς στο σπίτι μας."

Τέσσερα γκολ σε τρεις εμφανίσεις είδαν τον Salah να παίρνει το βραβείο Premier League Player του μήνα για τον Φεβρουάριο την Παρασκευή - το τελευταίο σε μια μακρά λίστα ατομικών βραβείων που έχει συλλέξει αυτή τη σεζόν.

Το No.11 έχει σκοράρει 32 φορές σε μόλις 39 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες σε μια φανταστική σεζόν στο ντεμπούτο του στο Anfield, αλλά επικεντρώνεται αποκλειστικά στη βοήθεια της Liverpool να επιτύχει τους συλλογικούς στόχους τους αντί να συγκεντρώσει προσωπικά βραβεία.

  "Απολαμβάνω τη φετινή σεζόν, αλλά οι συμπαίκτες μου με διευκολύνουν και ο προπονητής μου το καθιστά ευκολότερο για μένα", δήλωσε ο Salah.

  "Είχαμε μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής γιατί συνεχίζουμε να παίζουμε στο Champions League και είμαστε στην τρίτη θέση στην Premier League. Αγωνιζόμαστε για να είμαστε σε καλύτερη θέση.

  "Αλλά όπως είπα, τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Τα πάω καλά και νιώθω καλά με την ομάδα και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να πάρει πάντα πόντους.

  "Προσπαθώ να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά είμαι χαρούμενος για τα αποτελέσματα και για αυτό που έχουμε τώρα."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.