Klopp: "Xρειάζεται να είσαι λίγο θυμωμένος για να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό."

Στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής, η Liverpool υποδέχεται την Watford στο Anfield, το ερχόμενο Σάββατο. Οι "Reds" καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα με την Manchester United και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Για τον τρόπο που θα το καταφέρει αυτό, αλλά και για διάφορες άλλες εξελίξεις, μίλησε σήμερα ο Jurgen Klopp. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Γερμανός τεχνικός.
Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 


  • Για τον τραυματισμό του Adam Lallana:
"Μας έχει προβληματίσει, γιατί ήταν ένας πραγματικά σοβαρός τραυματισμός. Προσπαθήσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Για μας είναι ήδη πρόκληση να τον έχουμε κοντά μας και να μην παίζει, αλλά μάλλον θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα. Δεν είναι ζήτημα ηλικίας ή κάτι τέτοιο. Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αλλά χρειάζεται κάποιο χρόνο ανάρρωσης ακόμα. Είναι ήδη αρκετά αργά για τη σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει ακμαίος. Αν θα μπορούσε να αγωνιστεί για κάποια λεπτά με την Εθνική Αγγλίας, θα βοηθούσε τόσο εμάς όσο και τον ίδιο."

  • Για το ματς κόντρα στην Manchester United:
"Δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, ούτε με την εμφάνισή μας. Βέβαια η εμφάνισή μας δεν ήταν τόσο άσχημη όσο το αποτέλεσμα.Μόνο για κάποια λεπτά- 7 ή 8 λεπτά-  αξίζαμε το αποτέλεσμα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα κι αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να διδαχθούμε από αυτό. Έχουν περάσει ήδη κάποιες μέρες από την ήττα και τη χρησιμοποιούμε σαν κίνητρο για να επιστρέψουμε στις νίκες. Στον επαγγελματικό αθλητισμό χρειάζεται να είσαι λίγο θυμωμένος για να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό."


  • Για την κλήση του Ox στην Εθνική Αγγλίας:
"Προσωπικά θα τον είχα καλέσει αν ήμουν προπονητής της Εθνικής, αλλά δεν είμαι. Το τελευταίο διάστημα έπαιξε αρκετά καλά και βελτιώθηκε, οπότε έχει λογική. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης,χωρίς δεύτερη σκέψη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, και να βοηθήσει την Αγγλία όσο βοήθησε κι εμάς."


  • Για τον Arnold:
"Η ποιότητά του είναι εμφανής, όπως κι η βελτίωσή του. Επίσης το γεγονός ότι το δυνατό του σημείο είναι το επιθετικό παιχνίδι. Στο πρώτο γκολ που δεχτήκαμε είχε συμμετοχή, αλλά δεν ήταν αποκλειστικά προσωπική του ευθύνη. Είναι ο νεότερος παίκτης που συμπεριφέρθηκε λάθος. Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν είναι και τόσο σημαντικό. Στην ηλικία του θα κάνει λάθη- δεν υπάρχει τρόπος να τα αποφεύγει συνέχεια."

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.