Jurgen Klopp: "Δεν θα δούμε την Palace με διαφορετικό τρόπο από την City!"

O Jurgen Klopp τονίζει ότι η ομάδα του δεν θα βιαστεί για τον αγώνα με την City καθώς θεωρεί ότι το παιχνίδι με την Palace είναι το ίδιο απαιτητικό και πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι αν θέλουν να το κερδίσουν.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..




"Η κατάλληλη λέξη για την αναμέτρηση με την City για τους προημιτελικούς του Champions League είναι αργότερα. Είναι ζωτικής σημασίας παιχνίδι αλλά δεν είναι επί του παρόντος.

"Δεν υπάρχει η λέξη ισορροπία. Θα αγωνιστούμε με ότι έχουμε εναντίον της Palace, με όλη την ένταση και όλη μας την προσοχή.

Για έναν ποδοσφαιριστή ή τον προπονητή της Liverpool όλη η χρονιά στηρίζεται στην πρόκριση του Champions League. Και τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Το ένα αφορά το φετινό (με την City) ενώ το άλλο αφορά το επόμενο Champions League (με την Palace). Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είναι δύο αγώνες τις ίδιας σημασίας, οπότε δεν θα σταθούμε με διαφορετικό τρόπο."



Για την συμπλήρωση 100 συμμετοχών στον πάγκο της Liverpool:

"100? Ουάου!!! Πόσο καλά περνάω;; Κάποιες φορές πάρα πολύ και κάποιες λιγότερο για να μαι ειλικρινείς. Συνολικά θέλω να πω ότι περνάω πολύ όμορφα εδώ και το απολαμβάνω κάθε μέρα. Φανταστικός σύλλογος, φανταστική ομάδα με φανταστικούς φιλάθλους, τι άλλο να θέλω;;;

Αν είχαμε κερδίσει έναν εκ των δύο τελικούς που βρεθήκαμε ή και τους δύο θα ήταν πολύ καλύτερα φυσικά αλλά και πάλι δεν θα άλλαζε τον αριθμό 100. Όλα είναι σε καλή φάση, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά για το αύριο και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να πεις για το ποδόσφαιρο μετά από το να κερδίσεις κάτι αλλά προσπαθούμε πολύ σκληρά για αυτό να είστε σίγουροι.

100 συμμετοχές είναι ένα πολύ όμορφο νούμερο. Με όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, είμαστε κάπου στα 140 πάνω κάτω και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και δεν στεκόμαστε στα προηγούμενα 99!"



Για το αγγλικό πρωτάθλημα και το αν είναι το δύσκολότερο πρωτάθλημα:

"Ναι δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ. Όλα τα άλλα πρωταθλήματα είναι δυνατά αλλά δεν έχουν 6 ομάδες που μπορούν να παλέψουν για το πρωτάθλημα, αυτό συμβαίνει μόνο στην Αγγλία.

Τα τελευταία 3 χρόνια, είχαμε 3 διαφορετικούς πρωταθλητές. Είναι ίσως το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που μπορεί να συμβεί αυτό και από μόνο του τα λέει όλα!"



Για το πως βλέπει την πορεία της Palace:

"Είδα όλο το παιχνίδι τους κόντρα στην Man United και καθώς κάναμε την ανάλυση μας είδα και άλλους αγώνες τους. Μόνο με την Arsenal, ένα εκτός παιχνίδι για την Palace, τα πράγματα κύλησαν απλά αλλά αυτό είναι απίθανο να ξανασυμβεί έτσι.

Έχουν επίσης πολλούς τραυματίες. Ο κόσμος συνήθως μιλάει μόνο για τον Zaha, ο οποίος είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής χωρίς αμφιβολία, αλλά και ο Mamadou Sakho είναι σε αυτή την λίστα και ο Loftus-Cheek καθώς και ο Ward. Έχουν πολύ σημαντικούς παίκτες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε στο ότι αν είχαν συνεχώς όλους τους ποδοσφαιριστές τους στο γήπεδο, και φυσικά με λίγη τύχη που πάντα την χρειάζεσαι, θα βρισκόντουσαν σε διαφορετική βαθμολογική θέση. Δεν είναι μία ομάδα που συνηθίζει να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, με τόση ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών της.

Βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ακόμα και αν έχουν χάσει κάποια παιχνίδια. O Roy κάνει φοβερή δουλειά και σίγουρα ήταν μία δύσκολη δοκιμασία που επέλεξε να αναλάβει. Νομίζω ότι δεν είχαν τέρματα και βαθμούς. Αυτό που πέτυχε τώρα είναι φανταστικό. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο όμως.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι - αλλά και για αυτούς το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι ο Roy Hodgson κάθεται στο γραφείο του και δοξάζει τον Θεό που ακολουθεί η Liverpool και ότι θα είναι τρεις εύκολοι βαθμοί.

Θα είναι μία πολύ σκληρή αναμέτρηση. Αγωνίζονται για την παραμονή, αγωνιζόμαστε για το Champions League."


Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.