Loris Karius: "Το πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε!"

O Loris Karius θεωρεί την απόδοση της Liverpool στο πρώτο ημίχρονο αιτία που ηττήθηκαν οι REDS στο Σαββατιάτικο αγώνα με την Manchester United.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..

"Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλά αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό (για εμάς) οπότε το αποτέλεσμα είναι άσχημο για εμάς γιατί σκεφτήκαμε ότι δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο όπως πράξαμε στο δεύτερο."

"Αυτό είναι καθαρά δικό μας λάθος, αυτό πρέπει να αναρωτηθούμε. Δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι αν αγωνιστείς καλά μόνο ένα ημίχρονο. Στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε όπως μπορούσαμε να πάμε. Δεν κάναμε καλή άμυνα στις αντεπιθέσεις τους. "

"Δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες αλλά αυτές τις λίγες που έκαναν ήταν πολύ επικίνδυνοι και θα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα σε αυτές τις στιγμές. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε μετά το παιχνίδι για το κάθε πράγμα αλλά ως ομάδα θα μπορούσαμε να τα πηγαίναμε καλύτερα και να αμυνόμασταν με καλύτερο τρόπο σε αυτές τις ευκαιρίες που δημιούργησαν."

"Φυσικά, το πρώτο τέρμα μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα καλό τελείωμα και στο δεύτερο έγινε διπλή κόντρα, αλλά πριν από αυτά έπρεπε να καθαρίζαμε την κάθε φάση. Στο ημίχρονο μιλήσαμε για αυτά τα πράγματα και δοκιμάσαμε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά είναι δύσκολο να σκοράρεις δύο φορές όταν είσαι πίσω με 2-0. Κάναμε ότι μπορούσαμε και προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό μας στεναχωρεί."

Ο Γερμανός τερματοφύλακας στη συνέχεια αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στο Melwood και στην ανάλυση των αγώνων..

"Πάντα βλέπουμε τα παιχνίδια μετά την διεξαγωγή τους. Αν κερδίσουμε έναν αγώνα το ξαναβλέπουμε και εστιάζουμε σε αυτά που θα μπορούσαμε να κάναμε καλύτερα και αν χάσουμε κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε. Οπότε θα αναλύσουμε και αυτό το παιχνίδι και θα δούμε τι μπορούσαμε να κάναμε καλύτερα από το πρώτο ημίχρονο και το ίδιο για αυτά που κάναμε στο δεύτερο - θετικά και αρνητικά στοιχεία - και θα προχωρήσουμε με αυτά στο επόμενο παιχνίδι."

Τέλος δήλωσε ότι θεωρεί αναγκαία την άμεση απάντηση της ομάδας ξεκινώντας με ένα καλό αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα στο Anfield με την Watford..

"Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, παίζουμε στο σπίτι μας και θέλουμε να αντιδράσουμε και πρέπει να αντιδράσουμε. Τώρα θα γυρίσουμε πίσω και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και θα ξεκινήσουμε να συγκεντρωθούμε στο επόμενο μεγάλο παιχνίδι."
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.