Virgil van Dijk: '' Έχουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα''

Ο Virgil van Dijk αναμένει με ανυπομονησία την προοπτική να ταξιδέψει στο Old Trafford ως παίκτης της Liverpool το Σάββατο - και αισθάνεται ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα το κάνουν με την εμπιστοσύνη ότι είναι σε θέση να ξεπεράσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης










Οι Reds αντιμετωπίζουν τη Manchester United το μεσημέρι του Σαββάτου με στόχο να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία της Premier League και να ανέβουν στη δεύτερη θέση.

Και θα κάνουν το σύντομο ταξίδι στο Manchester, έχοντας σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα και με 5 clean sheets σε αυτά τα παιχνίδια.

  "Δεν είμαι εδώ, εδώ και πολύ καιρό, αλλά αισθάνομαι ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα", δήλωσε ο Van Dijk, σε συνομιλία με τον Dejan Lovren στο Melwood κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής προεπισκόπησης του παιχνιδιού για το Liverpoolfc.com.

  "Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι εκεί, και έχουν τόσο μεγάλη ποιότητα - αλλά το ίδιο μεγάλη ποιότητα έχουμε και εμείς. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

  "Ανυπομονώ για αυτό πολύ. Έχω ακούσει τόσες πολλές ιστορίες για το παιχνίδι, για το πόσο μεγάλο είναι αυτό το παιχνίδι. Αν κοιτάξετε τον βαθμολογικό πίνακα αυτήν τη στιγμή, είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για τους δυο μας, τους οπαδούς και όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

  ''Σίγουρα ανυπομονώ για αυτό και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει.''

Η αντιπαλότητα της Liverpool με την United είναι μακροχρόνια - και ο Van Dijk γνωρίζει ήδη τι σημαίνει και για τις δύο να κυριαρχήσουν σε αυτό το παιχνίδι.











  "Είναι τεράστια - οι αντιδράσεις που είχα ήδη από τους οπαδούς, [ξέρω] ότι είναι ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι", εξήγησε, "το νιώθω ήδη και έχω γνώση περί αυτού για τις τελευταίες εβδομάδες.

  "Αν κοιτάξετε τη βαθμολογία, θα δείτε ότι η δεύτερη θέση είναι πολύ σημαντική και για τους δύο. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι - όπως και οι οπαδοί, θέλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να το κερδίσουμε. Ξέρω σίγουρα πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς μας.

  " Έχω παίξει στο derby του Old Firm και αυτό ήταν πολύ ξεχωριστό - τώρα σίγουρα προσβλέπω σε αυτό το παιχνίδι και βλέπω πώς είναι η ατμόσφαιρα."

Μόνο δύο πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες στην τρέχουσα βαθμολογία, με την Tottenham δύο βαθμούς πιο κάτω από τη Liverpool στην τέταρτη θέση και ο Van Dijk ξέρει ότι υπάρχει αρκετή πίεση για το αποτέλεσμα.

  "Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό," δήλωσε ο Ολλανδός center back. "Υπάρχουν δύο πόντοι διαφορά μεταξύ μας στη βαθμολογία, έτσι είναι τεράστιας σημασίας παιχνίδι.

  "Κέρδισαν την άλλη νύχτα εναντίον της Crystal Palace και κάθε εβδομάδα θα είναι σφιχτά - και αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα ώθηση για μια ομάδα ή την άλλη. Θα είναι ένα μεγάλο, μεγάλο βήμα πριν από τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.