Jurgen Klopp: "Πρέπει να ανακάμψουμε για την Τετάρτη"


Να δει την ομάδα του να ανακάμπτει γρήγορα και να είναι έτοιμη για την Τετάρτη, θέλει ο Jurgen Klopp, μετά την ισοπαλία με την Stoke. 


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός:

"Συναντήσαμε την Stoke σε μια στιγμή που πίστευαν ότι και ο ένας βαθμός θα μπορούσε να είναι αρκετός για να παραμείνει στην κατηγορία, διαφορετικά έπρεπε να παίξουν αλλιώς, αλλά αν νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν τα επόμενα δύο παιχνίδια και έχουν μια πιθανότητα με αυτόν τον βαθμό, τότε δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη. Αλλά το είδατε το παιχνίδι, αν δεν παίρνετε το προβάδισμα τότε... Είχαμε δύο ευκαιρίες, μια φανταστική με τον Mo."

"Πετύχαμε ένα γκολ που δόθηκε οφσάιντ, είχαμε προφανώς τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν ήμασταν εξαιρετικοί, είναι φυσιολογικό σε αυτή την κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε δύο αλλαγές, πήραμε μια ανάσα, ήταν κάτι καλό. Ο Millie ήταν καλός, ο Clyney ήταν καλός και μας βοήθησε, ήμασταν πολύ πιο συχνά στην περιοχή και σε αυτές τις καταστάσεις. Τότε είχαμε τις ευκαιρίες, τις πιθανότητες, αλλά πολέμησαν με όλα όσα είχαν στην περιοχή. Το χέρι στο τέλος, ναι πιθανόν και είναι. Στο τέλος δεν σκοράραμε κι έτσι δεν είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου, αλλά είχα σίγουρα χειρότερες μέρες. Ας το πάρουμε έτσι, ας ανακάμψουμε και να πάμε στη Ρώμη. Ο Mane θα είναι έτοιμος την Τετάρτη."


Για τους τραυματισμούς των Arnold, Henderson & Gomez:

"Ο Trent, που ξεκίνησε έξοχα στη νέα θέση στη μεσαία γραμμή, είχε ένα μούδιασμα στο πόδι και υπήρχε σίγουρη επαφή εκεί. Έχει ένα μούδιασμα γύρω από το ισχίο.
Μίλησα με τον γιατρό και θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες δύο ή τρεις μέρες, έτσι είναι πάντα μετά από ένα παιχνίδι, χτυπάς εδώ και εκεί. Ο Hendo χτύπησε προφανώς στον αστράγαλο του αλλά μπορούσε να συνεχίσει, οπότε αυτό είναι μάλλον καλό παρά ένα κακό σημάδι. Μέχρι την Τετάρτη δεν είναι μεγάλο το διάστημα, οπότε θα δούμε. Ο Joe δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο του, θα πρέπει να το δούμε και για εκείνον".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης 
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.