Liverpool 0-0 Stoke - Βαθμολογία παικτών: Επιεικώς...μέτριοι!

Η Liverpool φιλοξένησε την Stoke στο Anfield στην έναρξη της 36ης αγωνιστικής και δεν κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο, που θα την έβαζε με το 1,5 πόδι στην τετράδα.


Οι Reds έμειναν στο 0-0 και πλέον χρειάζονται ένα τρίποντο στα δυο εναπομείναντα ματς με Chelsea και Brighton για να έχουν στο τέλος της σεζόν μια θέση στην τετράδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χάθηκαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες από τους παίκτες του Klopp, ωστόσο δυο τραγικές αποφάσεις του Marriner επηρέασαν για τα καλά το αποτέλεσμα. Φυσικά αναφερόμαστε στο οφσάιντ του Danny Ings στην εκπνοή του πρώτου μέρους και δεύτερον στο καραμπινάτο πέναλτι σε χέρι του Pieters στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

Ας δούμε όμως πως τα πήγαν ένας προς ένας οι Κόκκινοι:

Loris Karius: Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, καθώς σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν. Η εστία του κινδύνεψε αλλά δεν έφερε ευθύνη ο ίδιος. Έκανε μερικά λαθάκια με την μπάλα κάτω, αλλά εν γένει η παρουσία του ήταν καλή. Βοήθησε και στη δημιουργία ορισμένων επιθέσεων παίζοντας την μπάλα άμεσα από πίσω.

Βαθμολογία: 6.5/10


Joe Gomez: Δεύτερο σερί παιχνίδι βασικός στο πρωτάθλημα, δεύτερο σερί παιχνίδι απογοητευτικός. Καθόλου σίγουρος με την μπάλα στα πόδια, έκανε αρκετά λάθη, μερικά εκ των οποίων επικίνδυνα για την εστία και γενικώς ήταν από τους αδύναμους κρίκους και σήμερα.

Βαθμολογία: 4.5/10

Virgil van Dijk: Ο καλύτερος της άμυνας και πάλι. Σταθερότατος στις μονομαχίες, καθάριζε ό,τι πήγαινε πάνω του, κατέβασε και την μπάλα σε ορισμένες περιπτώσεις. Μόνα του ψεγάδια δυο κακές πάσες στα πλάγια που έδωσαν κατοχή στον αντίπαλο, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ θετικός.

Βαθμολογία: 7/10

Ragnar Klavan: Βασικός και αυτός σε δεύτερο σερί ματς. Κάλυψε επάξια το κενό του Lovren θα λέγαμε, αν και έπαιξε ως τρίτο σέντερ μπακ. Πολύ σταθερός, καθόλου λάθη και σίγουρος με την μπάλα κάτω, που αποτελεί και την αχίλλειο πτέρνα του. Πολύ καλή παρουσία.

Βαθμολογία: 6.5/10


Alberto Moreno: Μεταμορφωμένος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του. Πολύ δραστήριος από αριστερά, συνεχή ανεβάσματα και πολύ ενεργή συμμετοχή στο build-up των επιθέσεων. Δεν του βγήκαν πολλές από τις προσπάθειες και σέντρες του, αλλά κατέβαλε πολύ φιλότιμη προσπάθεια σήμερα. Φάνηκε πιο απελευθερωμένος ως wing-back.

Βαθμολογία: 6.5/10

Trent-Alexander Arnold: Είχε πολύ πιο επιθετικό ρόλο σήμερα. Δεν αγωνίστηκε ως δεξί μπακ ως συνήθως, αλλά πιο πολύ σαν πλάγιο χαφ. Είχε συμμετοχή μπροστά, πήρε μπάλα αρκετές φορές, ενώ απόλεσε και μια τεράστια ευκαιρία στο 20λεπτο για να ανοίξει το σκορ. Δεν ήταν αρνητικός σε μια θέση λιγότερο γνώριμη για τον ίδιο, αλλά δεν έκανε και το κάτι παραπάνω.

Βαθμολογία: 6/10

Jordan Henderson: Είχε μαζί τον Gini όλο το κέντρο σήμερα. Πολύ κινητικός και μαχητικός όπως πάντα, ζητούσε διαρκώς μπάλα και έψαχνε να φτιάξει παιχνίδι μπροστά σε αντίθεση με τον παρτενέρ του. Ωστόσο, του έλειψε η αποτελεσματικότητα και από ένα σημείο και μετά ξέμεινε και από ιδέες. Είχε και έναν τραυματισμό στο φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά κατάφερε να βγάλει όλο το ματς.

Βαθμολογία: 6/10


Georginio Wijnaldum: Όπως αναφέραμε και πάνω, μαζί με τον Hendo είχαν την ευθύνη για τον χώρο του κέντρου σήμερα. Ο Ολλανδός έκανε πράγματα και θαύματα με την Roma, αλλά σήμερα ήταν άφαντος. Δεν ζητούσε μπάλα, χανόταν μέσα στο πλήθος των αμυνόμενων της Stoke και όποτε πήρε μπάλα στο επιθετικό τρίτο τα έκανε μαντάρα.

Βαθμολογία: 5/10

Mohamed Salah: Μπορούμε με αρκετή βεβαιότητα να πούμε πως το σημερινό ήταν το χειρότερο παιχνίδι του Αιγύπτιου με την κόκκινη φανέλα. Δεν του βγήκε απολύτως τίποτα, πολύ φλύαρος, δυσκολεύτηκε απίστευτα απέναντι στον Pieters, ενώ η ευκαιρία που χάνει το 5' είναι απίστευτη. Πολύ κακός, αλλά δικαιούται κι αυτός μια day-off.

Βαθμολογία: 5/10

Roberto Firmino: Κι αυτός κινήθηκε πολύ στην μετριότητα σήμερα. Εμφανώς κλεισμένος από τους αμυντικούς της Stoke, δεν βρήκε χώρο να κάνει την δουλειά που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, με αποτέλεσμα να χάνεται για πολλή ώρα στο ματς. Από τις κακές μέρες του.

Βαθμολογία: 5.5/10

Danny Ings: Έκανε πολύ καλή προσπάθεια κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου πέτυχε κι ένα φανταστικό γκολ, το οποίο δεν μέτρησε. Στο δεύτερο έπεσε αισθητά και σε ορισμένες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δεν κατάφερε να βγάλει αποτέλεσμα.

Βαθμολογία: 5.5/10

James Milner: Μπήκε στα μέσα του δεύτερο μέρους, μαζί με τον Clyne και με την παρουσία του ζωντάνεψε το κέντρο. Πολύ ενεργητικός, έδωσε νέα πνοή μεσοεπιθετικά στην ομάδα, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Nathaniel Clyne: Πέρασε αντί του Arnold, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. Κέρδισε μερικά κόρνερ σε πλαγιοκοπήσεις του, αλλά γενικώς φάνηκε πως του λείπει ο ρυθμός.

Βαθμολογία: 5/10

Jurgen Klopp: Παρέταξε μια ομάδα με πάρα πολλές αλλαγές και πειράματα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει πολλά ζητήματα σε θέματα τραυματισμών και ξεκούρασης. Οι επιλογές του ήταν περιορισμένες και δεν ξέρουμε πόσο καλύτερα θα μπορούσε να έχει κατεβάσει την ομάδα, ενόψει και του μεγάλου επαναληπτικού στη Ρώμη. Όπως και να χει είναι ένα κακό αποτέλεσμα με μια μέτρια εμφάνιση από τους παίκτες του.

Βαθμολογία: 6.5/10
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.