Klopp: "Δεν παίξαμε τρομερά, αλλά μας άξιζε η νίκη."

Ο Jurgen Klopp είναι ένας από τους τεχνικούς που επιλέγουν να πουν αυτό ακριβώς που σκέφτονται. Μετά τη χθεσινή ισοπαλία με τη West Brom, o Γερμανός δε φοβήθηκε να μιλήσει για τα διαιτητικά λάθη, αν και επέλεξε να μην κρυφτεί πίσω από αυτά. Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής των "Reds" για τη χθεσινή αναμέτρηση.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς.








Για τη χθεσινή διαιτησία:
"Εσείς τι νομίζετε; Ήταν πέναλτι; Νομίζω έχουμε την ίδια εκτίμηση. Στη συνέχεια υπάρχει η φάση με τον Ings που είναι κόκκινη κάρτα. Αλλά το ξέρετε καλά, δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό. Κυρίως γιατί έχει σημασία μόνο τι θα πουν οι τρεις ή τέσσερις διαιτητές. Αυτό δε γίνεται να αλλάξει. Αλλά αν έχεις τέτοιες περιπτώσεις, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πιστεύω ότι οι καλύτερες ομάδες, πρέπει να κερδίζουν. Ήμασταν καλύτερη ομάδα, αλλά δεν κερδίσαμε. Το 2ο γκολ δεν ήταν φάουλ. Υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που θα μπορούσε να καταλογιστεί φάουλ, αλλά η συγκεκριμένη φάση δεν ήταν τέτοια."
Για τον αγωνιστικό χώρο:
"Αφήσαμε τους γηπεδούχους να αποφασίσουν αν και ποτίσουν το γήπεδο ή όχι. Βλέπετε τα πράγματα δε σχετίζονται πάντα με το ποδόσφαιρο. Συν τοις άλλοις το γήπεδο γίνεται επικίνδυνο για τραυματισμούς. Είναι μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Δε θα έλεγα τίποτα για όλα αυτά αν είχαμε νικήσει, βέβαια! "

Για την εμφάνιση της ομάδας του:
"Δεν παίξαμε τρομερά, αλλά μας άξιζε η νίκη.Είχαμε μερικές αλλαγές. Μπήκαν να παίξουν ορισμένα παιδιά που δεν είχαν ρυθμό και μπορούν να παίξουν αρκετά καλύτερα. Χρειαζόμασταν και λίγη τύχη, αλλά δεν την είχαμε. Γι αυτό το ματς ήρθε ισοπαλία. Το αποδεχόμαστε και προχωράμε."
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.