BREAKING: Τέλος η σεζόν και για τον Joe Gomez!

Ο Άγγλος αμυντικός θα χάσει τον τελικό του Champions League, ενώ κινδυνεύει σοβαρά η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σκουλίδης 

Σε εγχείρηση στον αστράγαλο υπεβλήθη ο Joe Gomez αφού κρίθηκε ως η σωστή επιλογή για τον νεαρό αμυντικό της Liverpool. 

Ο Gomez τραυματίστηκε στην φιλική νίκη της Αγγλίας επί της Ολλανδίας τον Μάρτιο, πρόβλημα που δεν σταμάτησε ποτέ να τον ταλαιπωρεί.

Μάλιστα, με τις επιλογές του Jurgen Klopp να είναι ελάχιστες, ο Gomez αγωνίστηκε παρά τον πόνο και το πρήξιμο στον αστράγαλο στους αγώνες με West Bromwich και Stoke, ''θυσιάζοντας'' τον εαυτό του για την ομάδα.

Φυσικά εκτός από τον τελικό του Champions League, ο Gomez θα απουσιάζει και από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Brighton.

Ο αμυντικός πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει και εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και ελπίζει πως μέχρι τις 4 Ιουνίου, όταν και ο Gareth Southgate θα ανακοινώσει την αποστολή της Αγγλίας, θα έχει επανέλθει.

Υπενθυμίζουμε πως παρόμοια τύχη είχε και ο Alex Oxlade-Chamberlain που έμεινε εκτός της υπόλοιπης σεζόν και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά το πρόβλημα που αποκόμισε σε σύνδεσμο του γονάτου στο πρώτο ματς εναντίον της Roma.
Share on Google Plus

About Κωνσταντίνος Σκουλίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.