Δήλωση της οικογένειας του Sean Cox

H Liverpool δημοσίευσε την ακόλουθη ανακοίνωση εκ μέρους της οικογένειας του Sean Cox, του άτυχου οπαδού της που πριν περίπου 2 βδομάδες δέχτηκε επίθεση έξω από το Anfield. Όπως ενημερώνει η οικογένεια του Sean ο ίδιος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η υποστήριξη από τον κόσμο εντός κι εκτός του νησιού είναι συγκινητική. Διαβάστε την ανακοίνωση της οικογένειας.

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 
"Ως οικογένεια είμαστε συγκλονισμένοι κι ευγνώμονες για τη συμπαράσταση που έχουμε λάβει από τη στιγμή ο Sean χτυπήθηκε άσχημα, πριν 2 εβδομάδες.
Από το εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό του Walton Centre που συνεχίζει να φροντίζεις τον Sean έως τις υπερβολικά υπεύθυνες αρχές του Merseyside που μας βοήθησαν από τη στιγμή που φτάσαμε, ήταν τρομερή διευκόλυνση να ξέρουμε πως βρισκόμαστε σε τόσο καλά χέρια.
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την ευγνωμοσύνη μας που αισθανόμαστε για τους καθημερινούς ανθρώπους στο Liverpool, αλλά και στην Ιρλανδία, που έβαλαν τον Sean στις καρδιές τους με τέτοιο τρόπο που υπενθυμίζει γιατί αυτά τα μέρη έχουν τέτοια φήμη για τη γενναιοδωρία τους και την αλληλεγγύη που δείχνουν.
Καθημερινά λαμβάνουμε γράμματα και κάρτες από αυτή τη χώρα, την Ιρλανδία κι από άλλες περιοχές. Καθένας τους εύχεται περαστικά και μας υποστηρίζει με τέτοιον τρόπο που μας υπενθυμίζει ότι, ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές, δεν περπατάμε μόνοι μας.

Στο μεσοδιάστημα, θα παρακαλούσαμε η προσωπική μας ζωή να συνεχίσει να λαμβάνει σεβασμού κι όταν έχουμε νέα θα τα μοιραστούμε την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε για τον Sean, δεδομένου ότι δέχεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα.


Ο Sean παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά είναι μαχητής. Αυτό σε συνδυασμό με την ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη που λαμβάνει, γεμίζει τις καρδιές μας με την ελπίδα και περιμένουμε με ανυπομονησία την ημέρα όπου ο άντρας, πατέρας κι αδερφός μας θα επιστρέψει στο σπίτι του στο Dunboyne, ούτως ώστε να καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί ξανά σαν οικογένεια.

H Οικογένεια Cox."




Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.