Το Injury update του Klopp για το παιχνίδι με την Chelsea

Η Liverpool περιμένει περαιτέρω αξιολογήσεις για τον Emre Can και τον Joe Gomez για να διαπιστώσει εάν θα μπορέσουν να παίξουν ένα ρόλο στους υπόλοιπους τρεις αγώνες της σεζόν.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Ο Can είναι εκτός δράσης από τότε που είχε ένα πρόβλημα στη μέση απέναντι στη Watford στις 17 Μαρτίου, ενώ ο Gomez υπέστη ένα χτύπημα στα πρώτα στάδια της ισοπαλίας στο Anfield με την Stoke City.

Προσφέροντας ενημέρωση για τους δύο, ο Jürgen Klopp δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του πριν από το παιχνίδι με την Chelsea: ''Είμαστε σε επαφή με τον Emre. Μια σημαντική μέρα είναι την επόμενη Δευτέρα και τότε μπορούμε να αποφασίσουμε εάν ξεκινήσει την προπόνηση μαζί μας ή όχι αμέσως.

  "Θα ήταν καλή είδηση για τον τελικό, πιθανόν όχι για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

  "Ο Joe εξακολουθεί να περιμένει την τελική αξιολόγηση και τέτοια πράγματα για να μπορούμε πραγματικά να καταλάβουμε τι είναι ακριβώς. Θα το μάθουμε σε λίγες μέρες πιθανότατα, αλλά δεν είναι διαθέσιμος για την Chelsea."

Παράλληλα, ο Adam Lallana εντατικοποίησε την ανάκαμψη του από ένα τραυματισμό που είχε πρόσφατα, συμμετέχοντας κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης στην Ιταλία, χωρίς προβλήματα.

Ο Klopp πρόσθεσε: "Από όσο γνωρίζω, δεν συνέβη κάτι άλλο, οπότε θα ήταν πραγματικά καλό. Όλοι είναι έτοιμοι εκτός από τις γνωστές απουσίες.

  "Ο Adam έκανε την πρώτη του πραγματική προπόνηση στη Ρώμη το πρωί μετά το παιχνίδι. Όπως είναι πάντα ο Adam, φαινόταν καλά, οπότε είναι εντάξει. Δεν έχω ιδέα αν θα τον χρησιμοποιήσουμε ή όχι, αλλά πρέπει να το σκεφτώ. Δεν ξέρω, αλλά είναι καλά."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.