Klopp: ''Το παιχνίδι με τη Roma τελείωσε - τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Chelsea''

Πριν από το παιχνίδι με την Chelsea, ο Jürgen Klopp εξήρε την εξέλιξη του Loris Karius - και τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι συνάδελφοί του - καθώς αντικατοπτρίζει τη θετική κατάσταση στη θέση του τερματοφύλακα στη Liverpool.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Ο 24χρονος έχει ξεκινήσει κάθε έναν από τους 18 αγώνες της ομάδας, καταγράφοντας 10 clean sheets κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Και ότι και να συμβεί όταν οι Κόκκινοι αντιμετωπίσουν τη Real Madrid στον τελικό του Champions League αργότερα αυτό το μήνα, ο Karius θα τερματίσει την ευρωπαϊκή εκστρατεία με τα περισσότερα clean sheets στο διαγωνισμό.

Με ένα ταξίδι στο Λονδίνο και την Chelsea στην ατζέντα της Liverpool στην Premier League την Κυριακή, ο προπονητής ρωτήθηκε πώς ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει βελτιωθεί από τότε που έσπασε το χέρι του σε φιλικό πριν από την σεζόν εναντίον των ίδιων αντιπάλων το 2016.

  "Βελτιώθηκε πολύ. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με την πρόοδό του. [Υπάρχει] αρκετή ακόμα, είμαι βέβαιος ", απάντησε ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα.

  " Έχοντας παιχνίδια όπως είχε τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες βοηθά - τίποτα δεν σε βοηθά περισσότερο ως τερματοφύλακας. Έχοντας φανταστικές στιγμές, έχοντας και μερικές όχι και τόσο καλές στιγμές, είναι όλα μέρος της ανάπτυξης.

  "Πήρε πραγματικά την ευκαιρία που του δώσαμε πριν από μερικούς μήνες και ήταν ένα μεγάλο κομμάτι για εμάς ώστε να είμαστε πιο σταθεροί εκείνη την περίοδο. Είναι καλό.

  "Δεν υπάρχει τίποτα κακό για τον Simon Mignolet. Τόσο ο Danny Ward όσο και ο Simon είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Πιέζουν σκληρά, για να είμαστε ειλικρινείς, και αυτό είναι καλό. Η κατάσταση στην πλευρά του τερματοφύλακα είναι καλή αυτή τη στιγμή - όλα είναι καλά, όλα σκληρά. Αυτό πρέπει να είναι.

  "Πριν ο Karius σπάσει το χέρι του ήταν ήδη σε εξαιρετική κατάσταση και ήταν ακριβώς ο παίκτης που υπογράψαμε. Μετά από αυτό προφανώς ήταν λίγο πιο δύσκολο, αυτό είναι αλήθεια.

  " Το έχω πει από πριν, ήταν λάθος μου. Άλλαξα [τους τερματοφύλακες] πολύ νωρίς εκείνη την εποχή και τότε δεν ήταν προφανώς έτοιμος εκείνη τη στιγμή, σωματικά δεν ήταν έτοιμος.

  " Όταν ένας παίκτης σπάσει ένα πόδι ξέρετε ότι είναι πολύ σκληρό πράγμα. Εάν ένας τερματοφύλακας σπάσει το χέρι του είναι παρόμοιο. Και το υποτίμησα αυτό λίγο. Είναι πολύ καιρό πριν, έτσι όλα είναι καλά."

Ο Jürgen Klopp δήλωσε την ευτυχία του για τον Steven Gerrard, αφού επιβεβαιώθηκε σήμερα ως νέος προπονητής του σκωτσέζικου συλλόγου, τους Rangers.










Η συμφωνία ανακοινώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, που σημαίνει ότι ο θρύλος των Reds θα αφήσει το ρόλο του ως προπονητής των U18s στην Ακαδημία για να ξεκινήσει τη θητεία του με την πλευρά της ομάδας από τη Γλασκόβη πριν από την έναρξη της σεζόν 2018-19.

  "Αν ο Stevie νομίζει ότι είναι η σωστή στιγμή τότε είμαι βέβαιος ότι είναι η σωστή στιγμή. Εάν πιστεύει ότι είναι έτοιμος τότε είναι έτοιμος '', δήλωσε ο Klopp στο Liverpoolfc.com, απαντώντας στις ειδήσεις.

  "Είμαι πολύ σίγουρος ότι οι υποστηρικτές της Celtic δεν σκέφτονται,'Eυχαριστώ τον Θεό, ευτυχώς είναι ο Steven Gerrard'. Σκέφτονται, 'Πω πω, ο Steven Gerrard'. Αυτό μπορεί να είναι πάντα ένα σημάδι.

  "Ο Stevie είναι ένας από τους καλύτερους μέσους που υπήρξαν ποτέ. Τώρα θέλει να είναι προπονητής. Έχει το πάθος για το ποδόσφαιρο και τη γνώση για το ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να μάθει. Είμαι βέβαιος ότι έμαθε πολλά τον περασμένο χρόνο.

  "Είμαι πολύ χαρούμενος που έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.