Αμφίβολος για την πρεμιέρα ο Fabinho!

Ένα χτύπημα αποκόμισε από το περασμένο φιλικό με την Torino ο Fabinho ο οποίος είναι πλέον αμφίβολος για το ματς με τη West Ham στην πρεμιέρα της φετινής Premier League.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Ο υψηλόσωμος μέσος προοριζόταν για βασικός στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, έχοντας λάβει μέρος σε όλο το κομμάτι της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Παρόλα αυτά το εν λόγω χτύπημα δημιούργησε μια ελαφριά μυϊκή ενόχληση.

Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εντός του επόμενου 48ωρου όπου θα βρίσκεται υπό θεραπεία. Ανάλογα με την εξέλιξη του προβλήματος θα φανεί το αν τελικά θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο Anfield.

Αν τελικά δεν τα καταφέρει, πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει ένας εκ των Gini Wijnaldum και Jordan Henderson. Ο πρώτος φαντάζει ως μια πιο λογική λύση αφού έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία και μάλιστα σκοράροντας δις. Ο αρχηγός βέβαια είναι πάντα μια σημαντική μονάδα όπως τονίζει και ο ίδιος ο Klopp που του έδωσε και 20 λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με την Torino, λόγω της πολύ καλής κατάστασης στην οποία βρισκόταν. Άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε έτοιμος αν του ζητηθεί να αγωνιστεί άμεσα.

Όλα θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες ώρες.
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.