Καθαρή η μαγνητική του Fabinho / Προβληματισμός στα stopper

Δύο ημέρες πριν την πρώτη της επίσημη υποχρέωση, η Liverpool έχει και καλά αλλά και κακά νέα.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Η πιο μεγάλη ανησυχία των τελευταίων ημερών ήταν, αναμφίβολα, το πρόβλημα που αποκόμισε ο Fabinho και το οποίο τον οδήγησε σε μαγνητική εξέταση. Η τελευταία, όμως, ολοκληρώθηκε με το συμπέρασμα πως ο Βραζιλιάνος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο νεαρός αμυντικός χαφ, πάντως, επιστρέφοντας στο Melwood ένιωσε αδιαθεσία και οι άνθρωποι της ομάδας τον έστειλαν στο σπίτι του για να ξεκουραστεί. Αν προπονηθεί τότε η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής θεωρείται δεδομένη.

Εκτός αυτού, η Liverpool αντιμετωπίζει πρόβλημα όσων αφορά τον παρτενέρ του Virgil van Dijk στην άμυνα. Matip και Gomez προπονήθηκαν μόνο σε ένα κομμάτι την Πέμπτη και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο θα βρίσκεται συνεχώς από πάνω τους, με τον Klopp να αναμένει ένα τελικό πόρισμα αναφορικά με τη διαθεσιμότητα τους. Ο Klavan είναι ο μοναδικός παίκτης - μαζί με τον Lovren - που τίθεται δεδομένα εκτός αποστολής από τώρα, μιας και δεν έχει προπονηθεί καθόλου την εβδομάδα αυτή λόγω μυϊκού τραυματισμού.


Τα δεδομένα αυτά φέρνουν τον 21χρονο Nat Phillips πολύ κοντά στο επίσημο επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Liverpool, κάτι που δεν μας ανησυχεί και ιδιαίτερα, μιας και ο νεαρός έκοβε και έραβε στην προετοιμασία.

Τέλος, το τεχνικό επιτελείο θα τσεκάρει τελευταία στιγμή την κατάσταση των Jordan Henderson και Trent Alexander-Arnold και θα αποφασίσει αν αξίζει να λάβει το ρίσκο της εξ αρχής χρησιμοποίησης τους.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.