Hendo: "Θέλουμε να κερδίσουμε έναν τίτλο!"

Μετά την επιστροφή του Jordan Henderson από τις διακοπές του και τις 2 μέρες που έκανε προπονήσεις με την ομάδα, αγωνίστηκε σαν αλλαγή για πρώτη φορά στο νικηφόρο 3-1 με την Torino.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Ο αρχηγός μίλησε στο liverpoolfc.com για τη νέα σεζόν στην οποία η ομάδα ευελπιστεί να κερδίσει ένα τρόπαιο όπως είπε χαρακτηριστικά. Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τον ανταγωνισμό στην ομάδα:


"Υπάρχει ανταγωνισμός παντού. Σε όλες τις θέσεις έχουμε 2 ή 3 παίκτες. Είναι υγειής ανταγωνισμός. Όλοι πιέζονται μεταξύ τους στην προπόνηση ώστε να ξεκινήσουν. Και αν δεν ξεκινήσεις πρέπει να είσαι έτοιμος να βοηθήσεις."

Για την προετοιμασία της ομάδας:

"Έλειπα μερικές μέρες αλλά αισθάνομαι το πόσο σκληρά έχουν δουλέψει τα παιδιά και είναι στα στάνταρ απόδοσης που θα έπρεπε να είναι ώστε να αγωνιστούν στο πρώτο ματς της σεζόν."

Για την πρεμιέρα της Premier League με αντίπαλο τη West Ham και το αν θα αγωνιστεί ο ίδιος:

"Το περιμένω με ανυπομονησία. Πιστεύω ότι έχουμε μια φανταστική ομάδα αλλά είναι στο χέρι μας να βγούμε και να κάνουμε σωστά τη δουλειά."

"Ναι (θέλω να παίξω), αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω το γεγονός πως τα άλλα παιδιά είναι μαζί πολύ περισσότερο καιρό απ' ότι εγώ και έχουν αγωνιστικά λεπτά."

"Παρόλα αυτά έκανα αρκετή προπόνηση όσο έλειπα και νιώθω καλά, είναι στο χέρι του προπονητή και το τι πιστεύει πως είναι σωστό για την ομάδα."

"Επειδή ουσιαστικά αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε κάτι αυτή τη χρονιά και να είμαστε επιτυχημένοι, οπότε θα τους χρειαστούμε όλους."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.