ΣΟΚ με Lovren: Απροπόνητος από τον τελικό του WC λόγω στομαχόπονου

Ο Κροάτης αμυντικός αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται από τεράστιο πρόβλημα.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Ο Dejan Lovren ταλαιπωρείται από μυϊκούς πόνους στο στομάχι, γεγονός που τον κρατά φυσικά απροπόνητο από την Δευτέρα (όταν και επέστρεψε στο Melwood), αλλά ακόμα χειρότερα, απροπόνητο γενικά, μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Κροάτης αποκάλυψε μάλιστα πως ο πόνος υπάρχει ήδη από το Mundial και τον έκανε να βασανίζεται στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί έναν ειδικό γιατρό στην Ολλανδία, ώστε να βρει απαντήσεις για το πρόβλημα του.


«Δεν μπορώ να προπονηθώ καθόλου εξαιτίας μυικών πόνων στο στομάχι», είπε. «Ταλαιπωρούμαι απο τον πολύ πόνο και θα επισκεφτώ έναν ειδικό γιατρό στην Ολλανδία. Πότε ξεκίνησε αυτό; Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έπαιζα με πόνο και αυτά τα τρία παιχνίδια με "σκότωσαν". Αλλά ποιος δεν θα έπαιζε για την Κροατία σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά!».

«Μετά τη λήξη του ΠΚ, ο πόνος αυξήθηκε. Δεν μπορώ ούτε να καθίσω στο αυτοκίνητο μου χωρίς να πονάω και όταν βγαίνω από αυτό με πονά τρομερά. Πάντοτε θα έσφιγγα τα δόντια για την Κροατία, αλλά τώρα πληρώνω το τίμημα. Βέβαια κανένα τίμημα δεν είναι τόσο ακριβό για όσα καταφέραμε στη Ρωσία».

Μιλώντας στο κροατικό μέσο Sportske Novosti για το πώς πήρε τα νέα η Liverpool, ο Lovren είπε: «Φυσικά δεν είναι χαρούμενοι. Δεν έχω προπονηθεί από τότε που επέστρεψα από τις διακοπές. Δεν μπορώ. Θα επανεξετάσω την κατάσταση μετά την επίσκεψη στον γιατρό στην Ολλανδία. Πρέπει να κάνω υπομονή για τώρα και να ελπίζω πως όλα είναι εντάξει. Ήλπιζα να περάσει στις διακοπές μου, αλλά δεν πέρασε. Πήγαινα για κολύμπι, πονούσε. Ακόμα ακόμα δεν μπορούσα να χαλαρώσω φυσιολογικά».

Η κατάσταση αυτή προκαλεί έξτρα πονοκέφαλο στον Klopp, ο οποίος βλέπει τις επιλογές του να περιορίζονται ακόμα περισσότερα. Και, βέβαια, ο Lovren δεν θα έπαιζε αύριο, αλλά ο Γερμανός τεχνικός υπολόγιζε κανονικά στην επιστροφή του τις επόμενες εβδομάδες και για αυτό δεν προχώρησε σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Χωρίς Lovren, Klavan και με τους Gomez-Matip αμφίβολους, ο Nat Phillips ενδέχεται να γίνει παρτενέρ του van Dijk στο αυριανό ματς με τη West Ham.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.