ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ''Βόμβα'' με Higuain!


Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το LiverpoolFans.gr η Liverpool κινείται για την απόκτηση του άσσου της Ρεάλ Μαδρίτης Gonzalo Higuain!

Κάτω από άκρα μυστικότητα και μακρυά από τα φώτα τις δημοσιότητας Damien Comolli και Kenny Dalglish θέλησαν να φέρουν στο Anfield έναν παίκτη ''βόμβα'' που θα έδινε μεγάλη χαρά στους οπαδούς και θα βοηθούσε την ομάδα άμεσα για να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι του συλλόγου!

Η αφλογιστία του Carroll και η έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του νεαρού επιθετικού ανάγκασαν τους Reds να αποκτήσουν άμεσα έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και παράλληλα μικρό σε ηλικία αφού αυτή είναι πλέον η τακτική του συλλόγου όπως τόνισε και ο Αμερικανός ιδιοκτήτης John Henry.

Αυτόν τον παίκτη τον βρήκαν στο πρόσωπο του Gonzalo Higuain,έναν παίκτη με τεράστιο ταλέντο και με ηγετικές ικανότητες!Ο 24χρονος Αργεντινός επιθετικός μπορεί να αμφισβητήθηκε πριν από καιρό αφού επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον μοιραίο τραυματισμό του που τον άφησε εκτός για αρκετό διάστημα.

Έκτοτε ο Zose Mourinho χρησιμοποίησε στην βασική ενδεκάδα τον Benzema που τον διατηρεί μέχρι και σήμερα βασικό και αναντικατάστατο.Ο Higuain όμως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ και σε τρομερή φόρμα κάνοντας το ένα χατ-τρικ πίσω από το άλλο μέσα σε λίγες μόνο μέρες!

Έτσι ο αργεντινός αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο των Reds και θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους να τον αποκτήσουν και να δώσουν χαρά στους οπαδούς του συλλόγου αποκτώντας έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Liverpool κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ρεάλ Μαδρίτης ύψους 35εκ. λιρών για την απόκτηση του 24χρονου άσσου,μια προσφορά που αρχικά ικανοποίησε τον ισπανικό σύλλογο.Οι  διαπραγματεύσεις  κράτησαν αρκετό καιρό και μέχρι και σήμερα τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο!

Οι Reds είναι πρόθυμοι να χρυσοπληρώσουν τον αργεντινό επιθετικό προκειμένου να τον ντύσουν στα κόκκινα και του προσέφεραν αρχικά 4,5εκ. λίρες ετησίως και συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών!Οι τελευταίες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο παίκτης για να έρθει άμεσα στο Anfield ζητάει 6εκ. λίρες και έτσι οι συζητήσεις έχουν παγώσει μέχρι φυσικά να βρεθεί η χρυσή τομή!

Τα εμπόδια όμως είναι πολλά και το Champions League αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις που υπενθυμίζουμε συνεχίζονται κανονικά μέχρι και σήμερα.Η επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνίζεται στην Ευρώπη και πολύ πιθανόν η Liverpool να έρθει σε καταρχήν συμφωνία και να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι!

Για να έρθει άμεσα ούτε λόγος αλλά ο Gonzalo Higuain θέλει πως και πως κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην Premier League και οι Reds θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουν να τον αποκτήσουν έστω και το καλοκαίρι.
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.