Liverpool 1 - 1 Chelsea - Βαθμολογίες Παιχτών: O Toure και οι αλλαγές σώζουν την κατάσταση!



Σε μια κάκιστη εμφάνιση της ομάδας μας, στην τελευταία της χρονιάς στο Anfield, Liverpool και Chelsea μοιράστηκαν βαθμούς, αφού ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Τα γκολ των Hazard και Benteke διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε αναλυτικά πώς αγωνίστηκαν οι παίχτες μας, στις βαθμολογίες που σας προσφέρει γι'άλλη μια φορά το liverpoolfans.gr:

Simon Mignolet: Δε φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε, ωστόσο γι'άλλη μια φορά έδωσε τροφή στους επικριτές του με τις αποφάσεις του στις εξόδους. Η αναποφασιστικότητά του δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα. Εξαιρετική απόκρουση στο τέλος του αγώνα, κρατώντας το 0-1, σε τετ-α-τετ του Pedro.

Βαθμολογία: 6/10



Nathaniel Clyne: Και αυτός κινήθηκε στη γενική μετριότητα, χωρίς να κάνει κάτι το παραπάνω, ωστόσο ήταν σταθερότερος από τους συμπαίκτες του και απέφυγε τα πολλά λάθη.

Βαθμολογία: 6/10

Dejan Lovren: Άσχημο παιχνίδι από τον Κροάτη, που τον έχουμε συνηθίσει σε υψηλότερες πτήσεις. Έχει ευθύνη στο γκολ, καθώς δεν κάλυψε τον Hazard δίνοντάς του πολύ χώρο. Κακός στις μεταβιβάσεις του, έχασε αρκετές φορές την μπάλα. Όχι στα καλύτερά του.

Βαθμολογία: 5.5/10



Kolo Toure: Τι άλλο να κάνει ο 35χρονος Ιβοριανός για να δείξει ότι πρέπει να μείνει και την επόμενη χρονιά? Ακόμα και ως εξτρέμ αγωνίστηκε.. Εξαιρετικός αμυντικά, αποσόβησε τον κίνδυνο σε αρκετές περιπτώσεις. Το μισό πάθος που έδειξε να έδειχναν οι συμπαίκτες του, και θα είχαμε διαφορετικό σκορ. Αντικαταστάθηκε στο τελευταίο 5λεπτο, αποσπώντας το χειροκρότημα, στην τελευταία του ίσως εμφάνιση στο Anfield.

Βαθμολογία: 7.5/10 (MOTM)



Alberto Moreno: Αρκετές φορές εκτεθειμένος κόντρα στον Pedro, και ανύπαρκτος επιθετικά. Αν θέλει να κρατήσει τη θέση βασικού την επόμενη χρονιά, σίγουρα πρέπει να αποφύγει εμφανίσεις σαν και αυτήν.

Βαθμολογία: 5.5/10



Emre Can: Μετά από ένα εξαιρετικό ματς κόντρα στη Villareal, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για το νεαρό Γερμανό. Έχασε πολλές μονομαχίες στο κέντρο, δεν έπεσε ποτέ πάνω στον Hazard στη φάση του γκολ, έκανε πολλές λάθος μεταβιβάσεις και κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ'ότι έπρεπε. Και αυτός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση.

Βαθμολογία: 5/10



James Milner: Αφού ενέπνευσε την ομάδα προς τη νίκη την προηγούμενη Πέμπτη, και αυτός κινήθηκε σε ρηχά νερά σήμερα. Δεν έδωσε την ενέργεια που δίνει συνήθως, και φαινόταν σαν το παιχνίδι να μην τρέχει γι'αυτόν. Kαι αυτός ήταν μέσα στους παίχτες που φέρουν ευθύνη στο γκολ του Hazard. Δέχτηκε την κίτρινη κάρτα και αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 5/10



Adam Lallana: Το λέμε συνέχεια πως το δεύτερο μισό της σεζόν έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του, ωστόσο σήμερα δεν ήταν η μέρα του. Ξεκίνησε δυναμικά το ματς, κάνοντας ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, στη συνέχεια όμως έπεσε. Πολλές λάθος πάσες, ενώ ακόμα και οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα και το πρέσινγκ του, ήταν νωχελικό. Κρατούσε περισσότερο την μπάλα απ΄ότι χρειαζόταν. Πανέξυπνη ασσίστ για τον Sturridge στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε και μια ακόμα καλή ευκαιρία πριν αντικατασταθεί. Στη φάση του goal, o Hazard τον πέρασε πολύ εύκολα. 

Βαθμολογία: 5/10



Philippe Coutinho: Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που με 2 γκολ οδήγησε την ομάδα μας στη νίκη. Σήμερα, ήταν μια σκιά του εαυτού του. Εκτός παιχνιδιού για τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχασε πολλές φορές την μπάλα όταν την είχε στην κατοχή του, ενώ φάνηκε πως δεν μπορούσε να ντριπλάρει ούτε κολόνα. 

Βαθμολογία: 5/10



Roberto Firmino: Σε αυτούς που τουλάχιστον το πάλεψαν. Κακός στο πρώτο ημίχρονο, έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ όταν είχαμε τα ηνία του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε, πίεσε, έτρεξε παραπάνω και έβγαλε κάποια πράγματα στο γήπεδο. 

Βαθμολογία: 6/10



Daniel Sturridge: Έδωσε ωραία assist στον Firmino, στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ο τελευταίος να μπορέσει να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Και αυτός κρατούσε την μπάλα στην κατοχή του περισσότερο απ'όσο έπρεπε. Σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία από πολύ ωραία πάσα του Lallana. Πολλές φορές γυρνούσε πολύ πίσω για να πάρει μπάλα και... να τη χάσει. Όχι στα καλύτερά του

Βαθμολογία: 5/10



Joe Allen (στη θέση του Milner στο 75'): Μπήκε και.. άλλαξε το παιχνίδι. Ίσως να έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα στον αγώνα, όταν ξεκάθαρα έλειπε η οργάνωση στο χώρο του κέντρου. Πολύ ωραία σέντρα έβγαλε τον Ojo σε καλή θέση, αλλά ο νεαρός αστόχησε. Και πάλι ήταν εκεί, όταν η ομάδα τον χρειάστηκε.

Βαθμολογία: 6.5/10



Christian Benteke (στη θέση του Lallana στο 75'): Δεν ακούμπησε πολλές φορές την μπάλα, μια από τις επαφές του ωστόσο, την έστειλε στα δίχτυα. Στο τελευταίο του ίσως παιχνίδι στο Anfield, χρίστηκε σκόρερ.

Βαθμολογία: 6.5/10

Sheyi Ojo (στη θέση του Toure στο 87'): Για λίγα λεπτά στο ματς και όμως, έκανε τη διαφορά. Έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση από πλάγια θέση, με εξαιρετική σέντρα όμως, ανάγκασε σε λάθος τον Begovic και πέτυχε την 4η του ασσίστ στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες συμμετοχές!

Βαθμολογία: 6.5/10



Jurgen Klopp: Φώναζε ο κακομοίρης ο Γερμανός, αλλά ποιος τον άκουγε? Οι παίχτες του σίγουρα είχαν το μυαλό τους στον τελικό, και τον κρέμασαν. Θα μπορούσε ωστόσο και αυτός να είχε κάνει λίγο νωρίτερα τις αλλαγές. Όχι πολύ, ένα δεκάλεπτο. Παρέταξε τη δυνατότερη εντεκάδα που είχε διαθέσιμη, αλλά δεν του βγήκε ιδιαίτερα. Στο ημίχρονο, ανέβασε τον Firmino μπροστά, αλλάζοντας τη διάταξη σε 4-4-2, χωρίς όμως να διαφοροποιήσει τη ροή του παιχνιδιού. Βάζοντας τον Allen και τον Benteke στο ματς, η ομάδα ανέβασε ρυθμό και έγινε πιο επικίνδυνη, παίρνοντας τελικά την ισοπαλία στις καθυστερήσεις.

Βαθμολογία: 6/10

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.