Ρότζερς:" Θα είναι σίγουρα δυσκολότερο να μας κερδίσουν αυτή τη φορά"

Στη πρώτη συνέντευξη τύπου της χρονιάς για το ματς με τη Στόουκ προχώρησε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος μίλησε για την αντίπαλο της Λίβερπουλ, τον Μπεντέκε, τον Μίλνερ, τους στόχους του συλλόγου, αλλά και τους τραυματίες της ομάδας του.

 
"Θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι από πέρσι. Εκείνο το ματς ήταν απίθανο. Σε κάθε τομέα παιχνιδιού ήμασταν πολύ κακοί. Ήταν κάτι που προκάλεσε σε όλους έκπληξη και ήταν πολύ απογοητευτικό."

"Για εμένα είναι πολύ καλό που πρώτη αγωνιστική παίζουμε απέναντι τους. Χάρηκα όταν το είδα."

"Θέλουμε να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν δύο χρόνια σε θέματα οργάνωσης και μαχητικότητας. Αν προσθέσουμε και το ταλέντο, μας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι."

"Το Μπριτάνια είναι πάντα ένα δύσκολο μέρος. Ο Μάρκ Χιούζ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όσο βρίσκεται στη Στόουκ. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα είναι σίγουρα δυσκολότερο για αυτούς να μας κερδίσουν αυτή τη φορά."

"Πάντα λέω ότι τα πρώτα οκτώ παιχνίδια είναι κομβικά. Ένα καλό ξεκίνημα θα είναι σημαντικό για εμάς. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα."

Παράλληλα, ο Ρότζερς μίλησε και για το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, τον Κρίστιαν Μπεντέκε.

"Τον έχω παρακολουθήσει ως αντίπαλος, αλλά και όταν έκανα σκάουτινγκ και έβλεπα ματς. Έχει τρομερά περιθώρια εξέλιξης. Μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο."

"Μπορεί να παίξει σε κάθε τύπου ματς, γιατί έχει τις ικανότητες. Είναι 1,90 ύψος και μπορεί να παίξει πολύ καλά με τη μπάλα στα πόδια. Είναι πολύ δυνατός."

"Νομίζω ότι θα αφήσει έκπληκτο πολύ κόσμο με την ποιότητά του. Οι κινήσεις του είναι πραγματικά πολύ έξυπνες, μπορεί να κινηθεί στον κενό χώρο και έχει σωστές τοποθετήσεις."

"Θα είναι τεράστιος παίκτης για εμάς και στα 24 του έχει ακόμα αρκετά πράγματα να βελτιώσει."

"Το σκοράρισμα είναι κάτι που μας έλειπε πέρσι. Για να πετύχεις γκολ χρειάζεται ομαδική δουλειά και εμείς φέραμε μερικούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν."

Ακόμη, ο προπονητής των "κόκκινων" έκανε μια ενημέρωση για τους τραυματισμένους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.


"Ο Τζο Άλεν θα χάσει τρεις με τέσσερις βδομάδες δυστυχώς. Δε θα παίξει σίγουρα με τη Στόουκ."

"Τα καλά νέα είναι ότι ο Τζον Φλάναγκαν δουλεύει πολύ καλά και θα επιστρέψει πριν τα Χριστούγεννα, κάτι πολύ θετικό για την ομάδα."

"Ο Ντάνιελ Στάριτζ θα επιστρέψει μάλλον αρχές Σεπτέμβρη. Δουλεύει πολύ σκληρά."

Για τον υπαρχηγό πλέον της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, είπε:

"Τον Τζέιμς τον εκτιμούσα εδώ και αρκετό καιρό. Είναι εδώ πάντα δυόμιση ώρες πριν τη προπόνηση!"

Όσο για τους στόχους της ομάδας...

"Θα κοιτάξουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Θα παλέψουμε περισσότερο από πέρσι."

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.