Κινείται για Sakho η West Brom.

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος
mamadou sakho , liverpool , transfer 


Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι διαθέσιμος προς πώληση και έχει να αγωνιστεί με την φανέλα της πρώτης ομάδας της Liverpool από τον Απρίλιο του 2016.

Μετά από έξι μήνες δανεισμού στην Crystal Palace, ο 27χρονος έχει επιστρέψει στο Melwood για να συνεχίσει την αποκατάσταση του από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στο πόδι τον Απρίλιο.

Παραμένει εκτός των πλάνων του Jurgen Klopp και ο σύλλογος φαίνεται να θέλει να κλείσει μια συμφωνία για τον παίκτη στις 30 εκατομμύρια λίρες. 

Southampton και Napoli είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να προτιμάει μία μόνιμη επιστροφή στην Crystal Palace.Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να μπορεί να συμβεί,καθώς η Crystal Palace θεωρεί το κόστος μεταγραφής του Sakho πολύ υψηλό.

Ο Γάλλος είχε απορρίψει έναν δανεισμό στην West Bromwich Albion τον περασμένο Αύγουστο, αλλά αυτό δεν φάνηκε ικανό να σταματήσει τον Tony Pulis , ο οποιός σκέφτεται να φέρει τον ποδοσφαιριστή  στο Hawthorns με μόνιμη απόκτηση.

Τέλος,αξίζει να αναφερθεί ότι η West Brom απέρριψε πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων λίρων της Manchester City για την απόκτηση του Jonny Evans, αλλά ο Pulis παραδέχτηκε ότι θα ήταν μία ''τρελή'' απόφαση να απορρίφθει μία μεγαλύτερη πρόταση από την ομάδα του Pep Guardiola.
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.