Οι ''παγίδες'' της 3ης επίσημης πρότασης της FCB για Coutinho!

Γράφει ο Γιώργος Σιδηρόπουλος



Σήμερα (18/08) η Liverpool έλαβε μία προσφορά ύψους 118 εκατομμυρίων λιρών (82,1 επί τόπου μετά των υπογραφών + 36,5 μπόνους , που θα ενεργοποιούνταν κατόπιν 2 συγκεκριμένων διακρίσεων του Phil και της Barcelona) για τις υπηρεσίες του Philippe Coutinho από την F.C. Barcelona, η οποία απορρίφθηκε αμέσως.

Η προσφορά αυτή δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται. Mέσα στα χρήματα αυτά υπάρχουν και κάποιες προυποθέσεις.

Για να μπει στο ταμείο της Liverpool το ποσό αυτό θα πρέπει η καινούρια ομάδα του Philippe, αν γινόταν η συμφωνία, να κέρδιζε το UEFA Champions League. Άλλο ένα μεγάλο ''ΑΝ '' θα ήταν η απόκτηση της χρυσής μπάλας(!!!) από τον Philippe.

Σε αριθμούς και για να γίνει κατανοητό γιατί αυτή η προσφορά όντως ήταν γεμάτη με παγίδες, η Liverpool αν έλεγε το ''ναι'' στην σημερινή - τρίτη - πρόταση θα έπαιρνε κατευθείαν 82,1 εκατομμύρια λίρες. Στη συνέχεια και εφόσον ο βραζιλιάνος σε συλλογικό επίπεδο κατακτούσε το UCL και ατομικά κέρδιζε το βραβειο '' Ballon d'Or' '' , η Barcelona θα έδινε το υπόλοιπο μέρος της συμφωνίας, δηλαδή τις επιπλέον 36,5 εκατομμύρια λίρες στην Liverpool.

Απ'ότι φαίνεται η Barcelona θα συνεχίσει να χτυπάει μία κλειστή πόρτα μέχρι το τέλος της φετινής μεταγραφικής περιόδου , καθώς η στάση της FSG φάνηκε για άλλη μία φορά κάθετη και τελείως αδιαπραγμάτευτη για οποιαδήποτε συζήτηση που αφορά την παραχώρηση του 25χρονου βραζιλιάνου.



Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.