Ιαν Αιρ:" Πολλά τα θετικά από το Main Stand"

Ο Ιαν Αιρ πιστεύει ότι η κατασκευή του Main Stand θα φέρει πολλές θετικές εξελίξεις στο "στρατόπεδο" της Λίβερπουλ σε παραπάνω από έναν τομέα!


"Το στάδιο είναι πολύ σημαντικό για τα οικονομικά της ομάδας, αν θέλουμε να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο."

"Αν δούμε τα έσοδα των ομάδων, μεγάλο μέρος αυτών είναι από τα εισιτήρια των αγώνων. Για παράδειγμα η Άρσεναλ, μετά την κατασκευή του Έμιρεϊτς, το 40% των εσόδων τους είναι από τα εισιτήρια τις μέρες των αγώνων. Εμείς αυτή τη στιγμή παίρνουμε μόνο 20% από αυτό τον τομέα."

"Άρα με την ανακατασκευή του γηπέδου θα βρεθούμε σε παρόμοιο επίπεδο με τους ανταγωνιστές μας, επειδή για να τους κερδίσουμε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, πρέπει να πετύχουμε αυτό τον στόχο.

Το Anfield όταν ολοκληρωθούν οι κατασκευές θα φτάσει κοντά στις 60.000 θέσεις, δηλαδή περίπου 14.000 παραπάνω από ότι είναι σήμερα! Θα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, το οποίο θα φέρνει έσοδα στο σύλλογο, χαρά στον κόσμο, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ακούν πολλές περισσότερες φωνές υποστήριξης ακόμα, στην απαιτητική Πρέμιερ Λιγκ!

"Όταν ήρθε στην ομάδα η FSG, πήραμε την απόφαση να δουλέψουμε σκληρά και να βρούμε τη σωστή λύση για το γήπεδο. Και εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε το στάδιό μας ίδιο, μεγαλώνοντας παράλληλα την χωρητικότητά του."

"Όλα αυτά μαζί και με τις μοντέρνες εγκαταστάσεις, θα επιδράσουν θετικά για το σύλλογο. Βρήκαμε μια πολύ καλή οικονομικά λύση, η οποία θα μας βοηθήσει σε μακροχρόνιο διάστημα."

"Θα έχουμε τη χωρητικότητα που θέλουμε με το κατάλληλο κόστος, χωρίς να χρειαστεί να χτίσουμε νέο γήπεδο."

Ακόμη, ο Ιαν Αιρ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας αυτό το καλοκαίρι, αλλά και τη διαφορά όσον αφορά τη φετινή μεταγραφική στρατηγική της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, σε αντίθεση με πέρσι, ο Ρότζερς δεν έχει καμία δικαιολογία, αφού δεν υπήρχε καμία επιτροπή να αποφασίζει για τις μεταγραφές της ομάδας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με βάση τις επιθυμίες του Βόρειο Ιρλανδού!

"Δημιουργήσαμε ένα πλάνο με τον Μπρένταν στην αρχή του καλοκαιριού για τους στόχους που θέλει να πετύχει ο προπονητής. Πραγματοποιήσαμε όλους του τους στόχους, άρα είμαστε ευχαριστημένοι με το πώς εξελίχθηκε αυτό το καλοκαίρι."

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.